Med det här tricket kan du se Instagram-berättelserna för kontakterna som har blockerat dig

Visa blockerade Instagram-berättelser

När du ser en story på Instagram hela tiden, men sedan plötsligt slutar se den, kan två saker hända: antingen har personen slutat posta eller så har de blockerat dig från att se sina stories. Om det är det senare kan du med det här tricket se Instagram-stories för kontakter som har blockerat dig utan att de vet om det.

Det är därför när vi säger att "mellan himmel och sociala nätverk" finns det inget dolt, det är för att tekniken är ansvarig för att möjliggöra allt. Låt oss se hur du kan fortsätta att se dessa berättelser på Instagram från konton som har blockerat dem.

Hur vet jag om du har blockerats på Instagram?

Blockerade Instagram Stories

Det är väldigt lätt att se om någon har blockerat dig på Instagram , särskilt när du ser deras inlägg en dag och de försvinner från ditt flöde nästa. Även om det finns många anledningar till varför någon kan blockera dig, finns det flera sätt att identifiera situationen. Några av dem är:

Föräldrakontroll på Instagram och Facebook
Relaterad artikel:
Nya föräldrakontrollfunktioner på Instagram och Facebook
  • Om du misstänker att du har blivit blockerad är det första du kopierar kontonamnet och söker efter det i det sociala nätverkets sökmotor. Om du inte visas i sökresultaten Av profilerna som följer eller följer dig har de säkert blockerat dig.
  • När användarnamnet visas som «Användare på Instagram» och kontot inte avslöjar information av något slag, är det troligt att du har blivit blockerad.
  • Om "följ"-knappen inte är aktiverad för dig.
  • När du försöker skicka ett DM och det tillåter dig inte.
  • Begränsningar när du tittar på din profilbild, inlägg, berättelser eller rullar.
  • Du kan inte se kommentarerna eller likes på deras inlägg.

Om dessa indikatorer är kopplade till ett Instagramkonto som du misstänker har blockerat dig, sluta "tänka" på det – det är ett faktum, de har tagit bort dig från sitt virtuella liv för gott. Men allt är inte förlorat; du kan fortfarande se deras stories med några knep som vi avslöjar nedan.

Se berättelser om kontakter som har blockerat dig

Hur man vet om de har blockerat mig från Instagram

En Instagram-användare kan blockera alla konton de vill ha och hindra dem från att se deras inlägg eller berättelser. När han gör det är det för att han vill dölja det han visar för vissa människor. Om du är den som har fått höra "nog tittar på vad jag postar", kan du motverka denna åtgärd med följande knep:

Steg för att dela ett konto på Instagram
Relaterad artikel:
Hur man markerar Instagram-meddelanden som olästa

Knep 1: Använd InstaNavigation

InstaNavigation för att se anonyma Instagram-berättelser

InstaNavigation är en webbplats som låter dig se Instagram Stories anonymt . Det är särskilt användbart för användare som har blockerats från att se sina egna inlägg. Dessutom låter det här verktyget dig ladda ner stories, videor och foton från det sociala nätverket. Det är gratis, enkelt att använda och säkert eftersom det skyddar din identitet.

Med InstaNavigation kan du följa en användare utan att de vet om det, så att du kan hålla dig uppdaterad om allt de delar. Den här appen kräver ingen inloggning; generera bara ett lösenord och aktivera sedan anonymt läge. För att prova det, klicka på den här länken.

Knep 2: Använd InstaStories

InstaStories för att se Instagram-berättelser utan att bli upptäckt

InstaStories är en gratistjänst som låter dig se offentliga Instagram-stories anonymt. Ange bara profilnamnet eller konto-URL:en och tryck på sökknappen. Systemet visar sedan deras inlägg och stories anonymt.

Hur man laddar upp bilder till Instagram
Relaterad artikel:
Det går inte att ladda upp bild till Instagram

Du behöver inte registrera dig eller logga in med ditt konto; det är inte nödvändigt. Visningen sker i en allmän vy, och vyn sparas på ett konto i tjänsten. Du kan visa och ladda ner berättelser eller inlägg till din mobila enhet eller dator. Den är kompatibel med iOS, Android och andra operativsystem. Om du vill prova det, klicka på den här länken.

Knep 3: Skapa en ny profil

Om du har blivit blockerad beror det på att det är ett problem med dig. I så fall rekommenderar jag att du skapar ett nytt konto , använder ett annat namn och en annan profilbild och börjar följa den här personen. Situationen kommer att verka normal och transparent för den andra personen, medan det för dig kommer att vara den perfekta ursäkten att se deras stories utan att faktiskt bli upptäckt.

Förbättra kvaliteten på dina Instagram-inlägg genom att aktivera den här inställningen
Relaterad artikel:
Anledningar till varför Instagram Stories Highlights inte laddas

När vi är blockerade på sociala medieplattformar som Instagram är det bästa att försöka kontakta personen på andra sätt och ta reda på vad som hände. Om det är en superstjärnas konto beror det förmodligen på en tidigare kommentar eller så uppdaterar de helt enkelt sitt konto. Hur som helst, nu vet du vad du ska göra och hur du löser situationen. Om du tyckte att den här informationen var användbar, dela den med dina vänner.


Det kan intressera dig:
Ursprungliga Instagram-namn: En komplett guide till att skapa det perfekta användarnamnet
Lägg till som prioriterad källa i Google